Geen sneeuwstorm die ons kan tegenhouden om met al onze neuzen in dezelfde richting te staan: de richting van de zomer, de richting van vakantie!

Dat ons neuzen mekaar gevonden hebben, mag geweten zijn. Wij, de 23 vakantie-organisaties achter Kampnet, bundelen trots onze krachten en presenteren jullie het eerste resultaat: onze website.

Via het logo van elke organisatie kan je ons allemaal beter leren kennen, ieder met onze specifieke eigenheid.
Maar er is ook zoveel dat ons verbindt.

Vakanties van Kampnet, dat zijn participatieve vakanties voor en door kinderen en jongeren, met grote inbreng van de deelnemers zelf. Kwaliteitsvolle vakanties met jeugdwerkers, vrijwilligers, die dicht bij de leefwereld van kinderen staan en allemaal over de nodige opleidingen en attesten beschikken. Uitdagende vakanties, vertrekkend vanuit een visie en missie, met een hoge begeleidersgraad en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dus, wij slaan de handen in mekaar. Wij werken samen aan een afstemming van ons aanbod, rekening houdend met behoeften van ouders, kinderen en maatschappij. Samen gaan wij voor kwaliteitsverbetering, schaalvergroting en heldere communicatie. Want veel kleintjes maken een groot. En wat voor één. Samen organiseren wij meer dan 3752 kampen, voor bijna 100.854 kinderen en jongeren, met de inzet van meer dan 14.329 animatoren.

En er is nog plaats! Wees welkom, want we weten het zeker, ook voor jou zit er vast iets tussen!

Meer weten over Kampnet? Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Naar boven