Activak vzw

Al 20 jaar organiseert Activak vzw kampen met een doorgedreven themawerking. Met onze thema’s proberen wij ieder kind en jongere aan te spreken om mee op kamp te gaan.

Joetz


JOETZ vzw is partner van de Socialistische Mutualiteiten, met een uitgebreide vakantie- en monitorenwerking. JOETZ werkt ook tal van gezondheidsprojecten uit die nauw aansluiten bij de leefwereld van kinderen en jongeren.

LPM Kids & Nature


Een LPM Kids & Nature vakantiekamp is in de eerste plaats vakantie! Dagelijks stel je zelf je programma samen

Akindo

Akindo is een vzw met een erkenning als sociaal toeristische vereniging en als landelijke georganiseerde jeugdvereniging.

Jonge helden

Onder de naam Jonge Helden organiseert Crefi vzw een divers activiteitenaanbod. Crefi vzw is een jeugddienst erkend door de afdeling jeugd van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijk georganiseerde jeugdvereniging. Jonge Helden is een vrijwilligersorganisatie die kampen en speelweken inricht voor kinderen en jongeren in de schoolvakanties.

Panta Rhei

Panta Rhei vzw organiseert al meer dan 25 jaar kwaliteitsvolle, tot-de-verbeelding-sprekende themavakanties voor kleuters en jongeren. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 3 tot 16 jaar bij ons ravotten, spelen, mooie dingen knutselen, avonturen beleven of simpelweg genieten van een weekje ontspanning met leeftijdsgenoten. Dat alles in hun vertrouwde omgeving en aan democratische prijzen.

Bizon

BIZON is een jeugdvereniging, gedragen en gestuurd door vrijwilligers, die vakantiekampen organiseert voor kinderen en jongeren van 7 tot 21 jaar in een maatschappelijk kwetsbare situatie. We hebben de ambitie het sociaal isolement waarin kinderen en jongeren kunnen terechtkomen te verminderen en hen de mogelijkheid te bieden om zich te ontspannen. 

Kazou

In 2017 viert Kazou feest, want al 70 jaar organiseert Kazou groepsvakanties in binnen- en buitenland. Sinds 1947 bouwen we aan een sterk merk, eerst als Preventieve Luchtkuren, later als Jeugd & Gezondheid en sinds 2006 als Kazou.

PJV

Pinkster Jongeren Vlaanderen is opgericht in 1988 en erkend door de overheid sinds 2005. Wij zijn een christelijke jeugdvereniging in de eerste plaats gericht op jeugd van 0 tot 30 jaar uit Pinksterkerken in Vlaanderen en Brussel. Wij bouwen mee aan een warmere samenleving door de jeugd uit te dagen om christelijke basiswaarden na te leven, zichzelf te ontplooien en de ander lief te hebben als zichzelf.

Clip


CLIP is een landelijk erkende jeugdorganisatie die speelse en leerrijke ski- en taalvakanties Frans en Engels organiseert voor jongeren van 6 tot 20 jaar in binnen- en buitenland

Kena

Kena vzw organiseert vakantiekampen voor jongeren met de nadruk op sport en spel. Bosspelen, pleinspelen, sportcompetities, creatieve activiteiten en bonte avonden maken de hoofdmoot van het kampprogramma uit.

Roeland vzw

Roeland vzw organiseert vrijetijdsactiviteiten in het Nederlands, Frans en Engels voor kinderen en jongeren van 6 tot 19 jaar met als doel hen mondiger te maken in die vreemde talen.

Creafant

Creafant vzw is een landelijk erkende jeugdvereniging uit Oudenaarde. Wij verzorgen workshops en themakampen in opdracht van steden en gemeenten in Vlaanderen, ontwikkelen en brengen theatervoorstellingen én organiseren eigen crea-themakampen onder de noemer ‚Kriebelkampen’.

Koning Kevin


Koning Kevin vzw is een landelijk georganiseerde jeugdwerkorganisatie, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Ons doel is om bij kinderen en jongeren een speelse, verantwoordelijke en bezielde houding te stimuleren.

Sporta

Sporta is de pionier van de kampenorganisaties. Al meer dan zestig jaar gaan jaarlijks meer dan 10.000 jongeren tussen 5 en 18 jaar op Sporta-kamp.

Duinen-Heide

Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE is een landelijke jeugdorganisatie erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Duinen-Heide ziet zichzelf als een vereniging van jeugdleiders die zich vrijwillig engageren om kinderen en jongeren een leerrijke en een fijne vakantie te bezorgen. We richten ons ook tot kinderen en jongeren, die in hun eigen milieu minder kansen krijgen om zichzelf te zijn en zich uit te leven.

Krunsj


Krunsj vzw ( de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen) organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot 18-plus.
Zowel aan zee als in de Ardennen is er een ruim aanbod aan themavakanties. Spel, plezier en creativiteit staan hierbij centraal.

The Outsider Club

The Outsider Club is een avontuurlijke jongeren organisatie die ervoor kiest om samen met jongeren, avonturen te ondernemen.

Free-Time


Free-Time wil mee bijdragen tot de persoonlijke ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren. Dit door zoveel mogelijk kinderen en jongeren zoveel mogelijk kansen te geven om in hun vrije tijd hun eigen interesses en talenten te ontdekken en te ontplooien.

Le Crayon

Talencentrum 'Le Crayon' is een door de Vlaamse Overheid landelijk erkende jeugdvereniging die reeds jaren Franse en Engelse taalkampen en taalvakanties op maat van 5 tot 16-jarigen organiseert in binnen- en buitenland. 

Top Vakantie vzw

Top Vakantie, een door de Vlaamse overheid als landelijk jeugdwerk erkende organisatie, organiseert reeds 40 jaar vakanties voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 23 jaar.

Hannibal


Hannibal is een initiatief van JKVG vzw (landelijk erkend jeugdwerk) en organiseert jaarlijks een 20-tal binnen- en buitenlandse vakanties voor kinderen en  jongeren met en zonder beperking.

Lejo vzw


De vrijetijdswerking van vzw LEJO organiseert toffe, coole, avontuurlijke, spannende, ontspannende, creatieve en uitdagende activiteiten voor jongeren die tussen de 12 en 19 jaar jong zijn.

Tumult

Gek doen, daar draait het om bij de vakantiekampen van Tumult. Kinderen en jongeren uit vluchtelingen- en maatschappelijk kwetsbare gezinnen trekken elk jaar naar de Ardennen, de zee of het bos.

Heyo

Heyo is een professionele organisatie van onvergetelijke vakantiekampen, voor kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar.

De naam Heyo klinkt niet toevallig net zoals we zijn: enthousiast en aanstekelijk, uitnodigend en ontdekkend. En verwijst naar dat heerlijke gevoel dat je krijgt als je jezelf overtreft, nieuwe vrienden maakt, en samen van de vrijheid proeft.

We laten kinderen en jongeren spontaan en op een waardevolle manier groeien, door ze samen te laten ontdekken en beleven. We hebben 40.000 vakantiekamp plaatsen in binnen en buitenland georganiseerd door Heyo en onze partners.

Heyo staat voor wat je voelt als er een nieuwe wereld voor je open gaat. Wie je ook bent, wat je leeftijd ook is en wat er ook jouw passie is. Laat je kind in een thema duiken waar ze gepassioneerd door zijn (dieren, wetenschap, sport, taal, dans muziek,..) en ontdek hun talenten.

Heyo bouwt voort op de expertise van de vroegere vzw’s Idee Kids en Kriebels & Kuren. En maakt ook deel uit van de brede welzijnsgroep Helan.

Helan is een onafhankelijk ziekenfonds, maar biedt ook een tand- en hospitalisatieverzekering, thuis- en kraamzorg, huishoudhulp, kinderopvang en zorgmateriaal. Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen bij Heyo een mooie korting.

 

Naar boven