Al 20 jaar organiseert Activak vzw kampen met een doorgedreven themawerking. Met onze thema’s proberen wij ieder kind en jongere aan te spreken om mee op kamp te gaan.

Door onze erkenning van de Vlaamse Gemeenschap kunnen wij over heel België, Nederland en in het buitenland vakantiekampen organiseren voor onze deelnemers.

Met meer dan 400 vrijwilligers kan Activak vzw rekenen op een erg competente ploeg van enthousiaste mensen die onze vakantiekampen in goede banen leiden. Door zelf cursussen te organiseren heeft Activak vzw de garantie dat alle (hoofd)animatoren over de nodige kennis en kunde beschikken om onze deelnemers een onvergetelijk kamp te bezorgen. Bovendien zijn alle trajecten erkend door de Vlaamse Gemeenschap en bezitten onze vrijwilligers zo over een officieel attest. Door tijdens het jaar vorming en spel te voorzien voor onze vrijwilligers is er een echte vriendengroep gecreëerd wat de sfeer op kamp sterk bevordert.

Samen met onze deelnemers en vrijwilligers gaan wij samen op zoek naar nieuwe thema’s. Door dicht bij de deelnemers te staan, spelen wij als organisatie in op wat vandaag leeft bij de kinderen en jongeren. Binnen de vijf hoofdthema’s cultuur, dieren, avontuur, creativiteit en technologie kan iedereen een kamp vinden dat perfect bij hem of haar aansluit. Speciaal voor de jongste kinderen organiseren wij ook instapkampen waar kleuters vanaf 3 jaar kennis kunnen maken met onze doorgedreven themawerking.

Jaarlijks organiseren wij meer dan 180 themakampen binnen alle leeftijdscategorieën. Via spel, uitstappen, zotte verkleedpartijen en met al onze vrijwilligers zorgen wij ervoor dat iedereen zich rot amuseert op onze vakantiekampen. En ook jij vindt zeker een kamp dat bij je aansluit

Activak vzw
Bredabaan 39
2170 Merksem

Tel (03) 569 98 42
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

www.facebook.com/activakvzw