Top Vakantie, een door de Vlaamse overheid als landelijk jeugdwerk erkende organisatie, organiseert reeds 40 jaar vakanties voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 23 jaar.

Dit zijn zowel vakanties met en zonder overnachting en dit in binnen- en buitenland waarbij het educatieve aspect steeds primeert.

Bij de vakanties zonder overnachting wordt er een keuze geboden tussen Kids’ Days (inschrijven per dag mogelijk) of Xpertweken (inschrijven per week). Deze formules gaan door op verschillende locaties over heel Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Leuven, Brugge, Hasselt, Aalst en Mechelen), waar steeds de leukste thema’s op het programma staan! Zoek je het liever iets verder van huis, dan kan je kiezen voor een vakantie met overnachting. Thema-, sport, en spelvakanties, taal- en informaticakampen, … Noem maar op en je vindt het bij Top Vakantie terug!

Daarnaast organiseert Top Vakantie eveneens de erkende trajecten Animator, Hoofdanimator en Instructeur in het Jeugdwerk en dit meermaals per jaar.
Op onze website www.topvakantie.be vind je het uitgebreide aanbod aan vakanties met en zonder overnachting, evenals ons vormingsaanbod, terug!

Top Vakantie vzw
Vleurgatsesteenweg 113
1000 Brussel
Tel 02 648 98 23

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Naar boven