De vrijetijdswerking van vzw LEJO organiseert toffe, coole, avontuurlijke, spannende, ontspannende, creatieve en uitdagende activiteiten voor jongeren die tussen de 12 en 19 jaar jong zijn.


Het hele jaar door kunnen zij bij ons genieten van kampen, wekelijkse jongerenwerkingen en dagactiviteiten die op hun maat zijn uitgewerkt door een enthousiast team van professionele krachten en vrijwillige medewerkers.

LEJO is erkend als landelijk georganiseerde jeugdvereniging door de Vlaamse Gemeenschap en staat garant voor een kwaliteitsvol aanbod, degelijke begeleiding van de deelnemers en een ervaringsgerichte aanpak.

Zin om het avontuur van je leven te beleven? Wil jij je eens goed uitleven met andere toffe jongeren? Hou jij van veel actie of net van chillen? Elke vakantie opnieuw heeft LEJO supercoole kampen! We hebben kampen voor jongeren vanaf 12 jaar en voor jongeren vanaf 15 jaar. Je trekt erop uit met groepen van 12 deelnemers in binnen- en buitenland.

De kampthema's variëren van voetbal, survival, leger, dieren, magie, snowboard, enz... 
We hebben zelfs weekends en reizen voor tienerouders en kids! Hou ook onze website in het oog voor onze originele kickdagen (voetbaltoernooien, skatehappening, free running, pretparkbezoek...) en onze (hoofd)animatorcursussen.

LEJO staat garant voor een spetterende tijd, durf jij de uitdaging aan te gaan?

 

LEJO vzw
Antwerpsesteenweg 701
9040 Sint Amandsberg

tel: 09/223.21.54

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.