Free-Time wil mee bijdragen tot de persoonlijke ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren. Dit door zoveel mogelijk kinderen en jongeren zoveel mogelijk kansen te geven om in hun vrije tijd hun eigen interesses en talenten te ontdekken en te ontplooien.

HOE DOEN WE DIT?

• Free-Time is een proeftuin

Met Free-Time op kamp, dat is proeven van nieuwe dingen. Door een breed aanbod aan kampen met of zonder overnachting, willen we kinderen en jongeren aanmoedigen om hun eigen talenten en interesses te ontdekken en ontplooien. Free-Time streeft daarom naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod, waar elk kind welkom is en waar er ook voor ieder kind wat wils is. Hierdoor gaan we telkens voor niets minder dan superkampen!

• Een stevige monitorenwerking

Free-Time wordt gedragen door heel wat gemotiveerde mensen. Dag in dag uit geven onze monitoren het beste van zichzelf. Dankzij een sterk onderbouwde monitorenwerking, die steunt op vorming, persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en inspraak, garanderen we kwaliteitsvolle kampen. Free-Time biedt haar monitoren een groeipad aan, waar zij op hun eigen tempo kunnen (blijven) groeien. 

 • Maatschappelijke meerwaarde

Free-Time wil meer zijn dan enkel een vakantieorganisatie. We willen kinderen een beeld geven van wat er allemaal leeft in de samenleving en hen laten proeven van alles wat er te doen is in de vrije tijd. 

Maar er is meer. Onze maatschappelijke taak bestaat er in ook in te spelen op de noden en behoeften dat de samenleving ons vandaag schenkt. Deze rol trachten we te vervullen door in dialoog te gaan met ouders, jongeren en kinderen over thema’s zoals ecologie, diversiteit, gezonde voeding, kinderrechten, mobiliteit, niet formele educatie, … Door acties en informatieverspreiding willen we ook daar ons steentje bijdragen. 

 • Een gedreven professioneel team

Een team met een hart voor jeugdwerk verzorgt de dagelijkse werking en administratie. Met vragen en opmerkingen kan je altijd bij hen terecht. Al meer dan 25 jaar organiseert Free-Time kwaliteitsvolle kampen, en die ervaring dragen we steeds mee.

Kammerstraat 19
9000 Gent
070/246 170
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Naar boven