Onder de naam Jonge Helden organiseert Crefi vzw een divers activiteitenaanbod. Crefi vzw is een jeugddienst erkend door de afdeling jeugd van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijk georganiseerde jeugdvereniging. Jonge Helden is een vrijwilligersorganisatie die kampen en speelweken inricht voor kinderen en jongeren in de schoolvakanties.

Jonge helden kunnen bij ons terecht voor kadervormingscursussen (animator, hoofdanimator en instructeur) die, na een stage en een evaluatiemoment, recht geven op een officieel attest van de overheid. Doorheen het jaar heeft Jonge Helden een aanbod (op maat) aan vormingen.

Jonge Helden is eveneens een koepelorganisatie voor creatief jeugdwerk in Vlaanderen en wil hen ondersteunen via spel en vorming.

Jonge Helden is jeugdwerk met, voor en door kinderen en jongeren. Wij ontdekken, spelen, experimenteren, creëren en entertainen. Wij scheppen een kader waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn en gestimuleerd wordt om als creatieve en ondernemende persoon in de samenleving te staan. Jonge Helden ontplooien samen hun talenten en verkennen wat ze kunnen, durven en willen. En jij, ja jij, bent er één van!

Jonge Helden
Vital Decosterstraat 84
3000 Leuven
016 66 43 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jongehelden.be