Heyo is een professionele organisatie van onvergetelijke vakantiekampen, voor kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar.

De naam Heyo klinkt niet toevallig net zoals we zijn: enthousiast en aanstekelijk, uitnodigend en ontdekkend. En verwijst naar dat heerlijke gevoel dat je krijgt als je jezelf overtreft, nieuwe vrienden maakt, en samen van de vrijheid proeft.

We laten kinderen en jongeren spontaan en op een waardevolle manier groeien, door ze samen te laten ontdekken en beleven. We hebben 40.000 vakantiekamp plaatsen in binnen en buitenland georganiseerd door Heyo en onze partners.

Heyo staat voor wat je voelt als er een nieuwe wereld voor je open gaat. Wie je ook bent, wat je leeftijd ook is en wat er ook jouw passie is. Laat je kind in een thema duiken waar ze gepassioneerd door zijn (dieren, wetenschap, sport, taal, dans muziek,..) en ontdek hun talenten.

Heyo bouwt voort op de expertise van de vroegere vzw’s Idee Kids en Kriebels & Kuren. En maakt ook deel uit van de brede welzijnsgroep Helan.

Helan is een onafhankelijk ziekenfonds, maar biedt ook een tand- en hospitalisatieverzekering, thuis- en kraamzorg, huishoudhulp, kinderopvang en zorgmateriaal. Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen bij Heyo een mooie korting.

 

Heyo
Kortrijksesteenweg 32
9000 Gent
tel: 09/210.80.00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.