Panta Rhei vzw organiseert al meer dan 25 jaar kwaliteitsvolle, tot-de-verbeelding-sprekende themavakanties voor kleuters en jongeren. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 3 tot 16 jaar bij ons ravotten, spelen, mooie dingen knutselen, avonturen beleven of simpelweg genieten van een weekje ontspanning met leeftijdsgenoten. Dat alles in hun vertrouwde omgeving en aan democratische prijzen.

Panta Rhei vzw is een landelijk erkende jeugdwerkorganisatie, die reeds meer dan 25 jaar kwaliteitsvolle, tot-de-verbeelding-sprekende themavakanties voor kleuters en jongeren organiseert. Onze organisatie is gevestigd in een sprookjesachtig kasteel, hartje Pajottenland.

Van hieruit organiseren we zowel crea-ateliers en lessenreeksen gedurende het schooljaar, als ook themavakanties voor kleuters en jongeren tijdens alle schoolvakanties. We zijn actief over heel Vlaanderen, ook op aanvraag van steden en gemeenten.

Met onze leuze “Thuis op vakantie” willen we aangeven dat je ook leuke en unieke vakanties kan beleven bij jou thuis in de buurt. Zo kunnen we democratische prijzen handhaven, zodat alle kinderen de kans krijgen op een kwaliteitsvolle en creatieve vrijetijdsbeleving.
  
Jaarlijks organiseren we een 200-tal vakanties met een enthousiaste stuurploeg en gemotiveerde, pedagogisch opgeleide monitoren:
1.    Er zijn “Ratjetoe” kleutervakanties: met een mooi prentenboek als leidraad, nemen we je kleuter mee in de wondere wereld van de fantasie. We spelen, zingen, dansen en knutselen heel de dag door met en rond het themaverhaal.
2.    Voor jongeren van 7 tot 16 jaar gaat  “Panta Rhei” voortdurend op zoek naar een uitdagend aanbod ateliers en fantasie: een nieuwe hobby ontdekken, verborgen talenten aanboren of simpelweg genieten van een weekje crea- en spelplezier met leeftijdsgenoten.
3.    Met onze sportieve vakanties voor jongeren van 6 tot 16 jaar beogen we initiatie in verschillende sportdisciplines. De gelegenheid bij uitstek om te proeven van verschillende sporten en je kind een leuke ont- en in- spannende tijd te bezorgen.
Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website www.pantarheivzw.be

Panta Rhei vzw
Domein Terrijst 2
1670 Heikruis
Tel: 02/397.99.99.
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.pantarheivzw.be

Naar boven