Pinkster Jongeren Vlaanderen is opgericht in 1988 en erkend door de overheid sinds 2005. Wij zijn een christelijke jeugdvereniging in de eerste plaats gericht op jeugd van 0 tot 30 jaar uit Pinksterkerken in Vlaanderen en Brussel. Wij bouwen mee aan een warmere samenleving door de jeugd uit te dagen om christelijke basiswaarden na te leven, zichzelf te ontplooien en de ander lief te hebben als zichzelf.

Als vereniging organiseren we tijdens de vakantie en doorheen het jaar kampen, weekenden, dag- en avondactiviteiten voor jeugd. Kampen en weekenden zijn veruit het grootste deel binnen ons aanbod. Daarnaast organiseren we vormingsactiviteiten en ondersteunen we enkele lokale afdelingen.
Wij zijn een christelijke jeugdvereniging en zien het als onze plicht om traditionele christelijke waarden en normen continu te herbezinnen en deze op een eigentijdse manier in te vullen om op die manier geloof een plaats te geven in het jeugdlandschap van België en in onze samenleving in het algemeen. Wij geloven in Jezus Christus en zien de Bijbel als stevige basis voor zingeving, opbouw van identiteit en als richtsnoer voor het dagelijkse leven. Wij bekijken elke mens als een uniek en waardevol persoon. Wij geloven dat liefde, vriendschap en relaties essentieel zijn voor de zelfontplooiing en ontwikkeling van jeugd. Wij gaan met iedereen om vanuit aanvaarding, verdraagzaamheid en respect.

www.pjv.be
www.facebook.com/pjvbe
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pinkster Jongeren Vlaanderen (PJV)
Stationsstraat 21
1840 Londerzeel
052 31 08 75
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.pjv.be
www.facebook.com/pjvbe
 

Naar boven